Alta Marea Inspectie conducte cu camera video
Detector teava sparta

Pagina Principala   Servicii si Preturi   Contract de mentenanta   Contact
Contract de mentenanta

Obiectul contractului il constituie intretinerea lunara a instalatiilor de incalzire, de alimentare cu apa si scurgere ( aerisire, avarii, inlocuire coloane sparte intre etaje sau in subsol cu teava de PP/PVC/ PPR/ CUPRU/PEHD/PEXAL/NEAGRA/ZINCATA (manopera/max. 2m pe circuit), inlocuire robineti, teava, fitinguri, (max.2” – 63) pentru piese din PPR/ CUPRU / PEHD / PEXAL / NEAGRE / ZINCATE si max 125 pentru piese din PP/PVC ) a partilor comune asociatiei de proprietari.

• Prestatorul se obliga sa efectueze toate operatiunile enumerate la art.2. numai la solicitarea telefonica a beneficiarului si numai in cazul constatarii de catre personalul propriu al unei avarii sau disfunctionalitati la instalatia de parti comune (subsol + coloane verticale )
  • Prestatorul se obliga sa asigure materialele, contra cost, la cererea expresa a utilizatorului in cazul unei interventii autorizate.
  • Prestatorul poate efectua aceste interventii si cu materialele beneficiarului daca acestea corespund din punct de vedere calitativ si tehnic cu structura instalatiei respective.
  • Prestatorul  se obliga sa efectueze o verificare lunara a instalatiilor in subsol, in prezenta unui membru din conducerea asociatiei..
  • Prestatorul se obliga sa desfunde coloanele de scurgere in caz de avarie.
  • Prestatorul se obliga sa efectueze verificare lunara a subsolului.
  • Prestatorul se obliga sa curete conductele de scuegere apa menajera a partilor comune  anual(1/an).
  • Prestatorul se oblige sa verifice apometrele din apartamente anual (1/an)
  • Prestatorul se oblige sa curete subsolul o data la 5 ani

Prin semnarea contractului de mentenanta veti beneficia de urmatoarele:

• Inspectie camera video (22ml)
  • Aparat de detectat teava sparta in perete cu unde acustice
  • Desfundare si curatare coloane scurgere cu sarpe electric si jet de presiune
  • Remedierea  coloanelor de alimentare si termoficare in presiune prin congelare
  • Interventii NON STOP

PRETUL CONTRACTULUI ESTE DE  5 LEI / AP / LUNA

Oferta administrare asociatie de proprietari

Administrare asociatie de proprietari Administrare asociatii de proprietari Mentenanta instalatii sanitare Mentenanta instalatii sanitare inlocuire apometru, inlocuire apometre inlocuire apometre apometru, apometre deseuri plastic deseuri plastic verificare apometre verificare apometre  inspectie conducta cu camera video Detector teava sparta  Detector teava sparta

© 2014 - ALTA MAREA SRL - STR. BOBALNA, NR 10A, SECTOR 5, BUCURESTI, ; Urgente la tel.: 0764 457 850